Trendzucht / verhuisbericht / When Sara Smiles

 

Hi! Het is al even (lees: bijna een jaar) geleden dat ik voor het laatst écht actief was op Trendzucht. Ik deelde er mijn liefde voor mode en trends en ik kon mijn ei kwijt op het gebied van stukjes schrijven en wat me opviel in de wereld. En toen gooide ik de handdoek ineens in de blogring. Ik merkte dat ik veranderde. Ik ging steeds meer nadenken over mezelf en de manier waarop ik mijn leven wilde inrichten – en hoewel mode en trends me nog steeds interesseren, sloot Trendzucht an sich steeds minder aan bij wie ik was .

Na een flink blog break weet ik dat ik het bloggen nodig heb. Het is mijn uitlaatklep. Ik miste het schrijven, de vrijheid (en de spanning!) om mezelf openbaar te uiten en de motivatie die het me geeft om voor mijn idealen te gaan. En die idealen, dat is waar When Sara Smiles over gaat. Ik ben niet meer ‘zomaar’ met mode bezig (al kan ik soms nog verdomd hebberig uit de hoek komen). Ik kijk kritischer naar de wereld en ik wil het goede doen (en wat dat is, verschilt van moment tot moment… ;) ). Dingen doen die mezelf, of anderen, een glimlach geven of aan het denken zetten. Ook al is het klein.

 

WHEN SARA SMILES

En daarbij hoort een nieuwe blog. Persoonlijker en idealistischer. Dit is de plek waar ik deel wat mij een glimlach geeft. Waar ik schrijf over mooie mensen, merken en initiatieven. Waar ik mijn rozewolkenmomenten, rare gedachtenspinsels en onderbuikgevoelens kwijt kan. En de tweestrijd die ik vaak voer met mezelf (principes vs. kortetermijnhonger). En de twijfel die ik soms heb bij… zo ongeveer alles (ik klamp me dan ook graag vast aan Descartes’ “Ik twijfel, dus ik ben ;) ”)?!  Het is ook de plek waar ik je hoop te inspireren om soms óók even een tandje bij te zetten als het gaat om een betere wereld (en geloof me, daar heb ik zelf nog veel in te leren).

En daar hoort een nieuwe naam bij. Geen pretentieuze, grootse naam. Simpel. En dicht bij mezelf. Daarom When Sara Smiles. Het covert precies wat ik wil laten zien: positiviteit, mezelf en de eenvoud van goed (proberen te) doen. Natuurlijk is het wennen, zo’n nieuwe naam, ook voor mij. Maar inmiddels is-ie me gelukkig eigen.

Bij deze is het Trendzucht-hoofdstuk dan ook definitief afgesloten. De komende 5 posts zal ik nog doorlinken naar deze website, maar vanaf dan ben ik alleen actief te zien vanaf www.whensarasmiles.nl. Ik wil de artikelen graag online houden, dus Trendzucht zal online blijven, maar ik zit al met mijn hoofd in mijn volgend blogchapter. When Sara Smiles it is. En ik kan je niet zeggen hoeveel zin ik erin heb. Dus geen vaarwel, maar een dikke tot ziens…

 

NEEM EEN KIJKJE OP WWW.WHENSARASMILES.NL!Geef een reactie