DSC_0146_900

 

OUTFIT 150315 – SEVENTIES

De Seventies… Wat ben ik blij dat ze weer terug zijn van weggeweest. Want hoe erg ik soms kan genieten van een minimalistisch, futuristisch ensemble; uiteindelijk zijn het de retrostijlen die mijn hartje vaak sneller doen kloppen.

Onlangs schreef ik al over de Seventies Revival en flared jeans, A-lijn rokjes, wollen kleding, puntige kraagjes, lammy coats en borduursels. En mijn retroliefde nam vorige week een extra sprintje toen ik Inherent Vice in de bios zag. Ik genoot oprecht van alle outfits: het gebreide jurkje van Shasta Fay, de wijde, openhangende herenblouses met prints en zelfs de open herensandalen vond ik onwijs cool. Al ben ik er nog niet over uit of ik de film nou goed of heel slecht vond…

Hoewel ik vrij gematigd ben met fashion trends, merk ik dat ik me de seventies langzaam steeds meer aan het toe-eigenen ben. Zo hou ik van de combinatie “Lammy coat met flared jeans”. Ik draag ze met een simpele witte of zwarte blouse, soms lippenstift en that’s it. Een simpele combi met een paar ingrediënten uit een prachtig tijdperk, dat ik nog steeds een warm hart toedraag. Leve de seventies!

 

Lammy jasMango
BlouseZara
Flared jeansMango
TasMango

 

Trendzucht - Outfit 150315 Seventies flared lammy

Trendzucht - Outfit 150315 Seventies flared lammy3 reacties op “OUTFIT 150315 – SEVENTIES”

  1. robin sue zegt:

    die flared jeans staat jou heel leuk!

  2. Sartreuse zegt:

    Ja inderdaad, deze trend staat je goed en heb echt het idee dat het bij je past, haha!

  3. Danielle zegt:

    Ziet er super leuk uit!

Geef een reactie