Trendzucht - Outfit 150328

 

OUTFIT 150328

Ik woon in blouses. Er kan geen trui tegenop. Ik heb witte, lichtblauwe, donkerblauwe, nóg donkerderblauwe en zwarte exemplaren en stuk voor stuk draag ik ze váák. En ik raak er niet op uitgekeken. Toch merk ik dat al die blouses er bij elkaar voor zorgen dat ik er soms een beetje eenzijdig uit kan zien. En met die gedachte in mijn hoofd heb ik dit gilet van Mango gekocht. Iets wat ik normaal niet zo snel uit zou kiezen, want ik was in eerste instantie niet zo’n fan van het printje. Toch ging het ding mee in het pashokje en van de combinatie met een blouse, werd ik toch wel blij: Het is een goeie aanwinst om mijn geliefde blouses mee te combineren. Vandaag draag ik ‘m op een simpele hobbezakkenmanier (met een oversized blouse), omdat het weekend is en er comfortabel bij lopen op nummer 1 staat van mijn to-do-list… :) Fijn weekend!!

(Dit gilet is waarschijnlijk niet het laatste exemplaar dat ik dit jaar aanschaf, deze staat ook nog op mijn verlanglijst en zoiets als dit vind ik ook prachtig)

 

BlouseCOS
GiletMango
JeansTopshop (oud)
SchoenenRiver Island

 

 

Trendzucht - Outfit 150328

Trendzucht - Outfit 150328

Trendzucht - Outfit 1503282 reacties op “OUTFIT 150328”

  1. Eva zegt:

    Wat een mooie outfit. Heel leuk ook met het vestje op de blouse! Doet me eraan denken dat ik toch eens vaker bloesjes moet dragen ;) xx

    http://www.creativityandchocolate.com

  2. robin sue zegt:

    ja super leuke outfit weer!

Geef een reactie